Edellisessä kosmetiikkapostauksessa viimeisessä kuvassa oli MACin Mineralize Skinfinish, sävyssä Light Flush jota aloin himoamaan vasta, kun helmikuussa lanseerattu N-Collection oli jo loppuunmyyty. Onneksi onnistuin saamaan tämän vielä inhimilliseen hintaan itselleni, vaikkakin täytyy sanoa että Light Flush ei ole aivan niin superihana mitä sen kuvittelin olevan. Mutta en ole vielä ehtinyt testailemaan itse tuotetta käytännössä kuin vasta pari kertaa joten lopullinen tuomio ja mahdolliset uuden kodin etsimiset saavat vielä odottaa.

2502938744_cf2ee16a08_m.jpg   2502938806_ed7705d352_m.jpg

Diorin viime kesän kausisävyä Harmonie de Blush-tuottesta on tullut etsittyä melkein pakkomielteen vallassa viime kuukaudet ja löytämistä ei ole ainakaan helpottanut se seikka, että haluamani sävy on ollut virallisesti myynnissä ainoastaan Aasian maissa. Nyt yksi kappale tätä kaunotarta asustaa meikkilaatikkoani ja kosmetiikkahullu mieleni on tyynempi mitä aikoihin.

2502938910_5eedae0e64_o.jpg

Dior Harmonie de Blush, Exotic Roses.

Diorilta mukaan on tarttunut tässä kuussa myös kaksi luomiväriviisikoa. Viime syksyn kausipaletti Silver Goddess ja tämän kesän luukista ainoastaan Aasiassa lanseerattu ihana Summer Star. Olen hieman katkera Diorille joka tarjoaa aasiattarille luukeissaan kauniimpia exclusive-sävyjä jotka ovat usein hillitympiä ja vaaleampia, eli loistavia tälläiselle kalpeanaamalle. En ole mikään Diorin luomivärien ylin ystävä, yleisesti ottaen kun ne ovat minusta laatuunsa nähden törkeän ylihinnoiteltuja mutta aina joskus kausituotteista tulee jotakin ihanuuksia eteen ja saan ylipuhuttua kriittisemmän kuluttajaminäni...

2502109567_9c7218b433_o.jpg

Vasemmalla: Silver Goddess  |  Oikealla: Summer Star

2502938546_ca30350d0f_m.jpg   2502109703_b18698e3ae_m.jpg

Clarins Powder Compact Christmas Precious Colours Face Palette.  Kevyesti hohtava hienojakoinen puuteri viime joulun luukista tarttui mukaani -60% alennuksella viimeisimmällä kaupunkireissullani. Nappituote viimeistelemään mineraalimeikkipohjani kuulakkaammaksi ja kestävämmäksi. Oikeassa kuvassa näkyy rasian "ylellisen upea" topaasiblingblingkoriste. ;D Mukana tuli myös hopeinen pussukka, turhake jolle olen yrittänyt keksiä käyttöä. Ainoa mikä on toistaiseksi tullut mieleeni on, että ottaisin tuon käyttöön meikkipussiksi laukkuuni, mutta se taitaa liian pieni siihen, vaikka en kuljetakaan mukanani yleensä kuin puuteria, poskipunaa ja huulikiiltoa.
                                                                                             

Soimassa The Dresden Dolls - Boston