Edellisessä postauksessani kertomani Elloksen tilaus ei ollutkaan sellainen suksee mitä odotin ja toivoin. Ensinnäkin nuo "MC Hammerit" olivat mitoitukseltaan aivan valtavat ja eteen muodostui valtava pussi. Somewheren neuleet olivat myös mitoitukseltaan "reiluja" ja lähtivät palautukseen + Ellos oli onnistunut sössimään ja laittamaan tuosta Somewheren parkastani väärän koon pakettiini ja tästä Nouvelle-täti oli eniten pettynyt, koska takki on muuten kiva. Ärr ja murr!

Pöksyjen metsästys jatkukoot edelleen, joskin olen viime aikoina tuntenut oloni kovin mukavaksi Espritin kapeissa, sanoisinko jopa pillihtävissä puuvillahousuissa.

Nouvellen elämässä puhaltavat uudet tuulet, irtisanouduin työstäni jossa olen ollut jo monta vuotta ja menen elokuussa kuluttamaan koulunpenkkiä ja opiskelemaan itselleni aivan uutta alaa. Ihanaa ja hirveää! :D

Viime kuukausina on alkanut tuntumaan, että yksinpuhelukiintiöni on täynnä ja toivotankin kaikillle kaunista kesää! Tavataan blogeissa ja mansikkakojuilla, ehkä ruskan tullen täälläkin.