1517497.jpg


Toukokuu aloitetaan hieman uusilla tuulilla. Olen miettinyt paljon mihin suuntaan haluan blogiani viedä, sillä 100% musiikkia käsittelevä blogggaaja en halua olla, vaikka se aivan aluksi olikin ehkä tarkoitukseni. Mitä enemmän olen kirjoittanut tänne ja seurannut muita blogeja, näkemys millaista blogia haluan tehdä on vahvistunut ensimmäisten kuukausien aikana. Aion jatkaa edelleen yhtä sekalaiselle linjalla, mutta pääpaino tulee jatkossa keskittymään musiikin lisäksi kosmetiikkaan. Muoti -ja tuunausblogeja Suomen kartalla riittää ja niin paljon kuin niistä pidänkin (ja ehkä juuri siitä syystä...;D), täytyy rehellisyyden nimissä sanoa että itse en ole mitenkään erityisen muodikas, enkä osaa yhdistellä mielenkiintoisesti eri värejä tai loihtia järkyttävän näköisistä kirppislöydöistä uskomattomia ihanuuksia. Mustaa, mustaa, mustaa, siinä allekirjoittaneen pukeutumisen perusvärit ja jos oikein hurjaksi heittäydyn, saattaa ylläni nähdä tummaa violettia, tummanruskeaa, harmaata ja nyt viimeisin ihastus on sinapinkeltainen ( = leijonankeltainen! ;D), mutta yleensä nämäkin yhdisteltynä siihen mustaan. Ja mitä tulee tuunaustaitoihini, niitä ei ole.

1517492.jpg

Suomalaisia kosmetiikkablogeja on sen sijaan valitettavan harvassa ja tälläiselle kosmetiikkafriikille, kosmetiikkablogit -ja keskustelufoorumit ovat oikea aarreaitta ja uusien ostosten inspiraation lähde. Kuinkakohan monta hutiostosta on tullut vältettyä nähtyäni jonkun jo testanneen sävyä ja ikuistaneen sen blogiinsa muiden kosmetiikkafriikkien ihasteltavaksi tai kauhisteltavaksi? Kaikkia kosmetiikkajuttuja kun ei pääse testailemaan kauppaan ja "kunnon" kosmetiikkafriikin tavoin koko ajan harvenevimmassa määrin, kun ei-Suomesta saatavat merkit ja tuotteet kiinnostavat paljon enemmän mitä ne tutut Lumenet tai Lancomet. Usein kanssasisarien ihosävy on aivan toista mitä omani ja tässä kohtaa olenkin kaivannut enemmän meidän "kalkkilaivan kapteenien" blogeja, sillä luomiväri tai poskipuna toistuu aivan eri sävyisenä esimerkiksi aasialaisen tai afroamerikkalaisen iholla.

Kosmetiikkapainotteisemman blogin pitäminen on myös loistava tekosyy koko ajan lisääntyneelle kosmetiikan haalimiselleni. Täytyyhän minun nyt teitä varten ostaa se uusi himoamani Diorin luomiväripaletti, kertoa mitä olen tykännyt ja laittaa kosmetiikasta kiinnostuneille sävykuvia avuksi uusiin kosmetiikkahankintoihin. Johtopäätös! Loistava suunnitelma, eikö!? ;D
                                                                                          

Soimassa Tool -  Lateralus