2296874432_3edc519d28_m.jpg

Kuinkakohan monta kertaa olen maininnut lyhyen blogihistoriani aikana, että Nick Cave and the Bad Seedsien seuraava albumi julkaistaan ensi kuun 3.päivä? -No tämä on se kolmaskymmeneskahdeksas ja viimeinen kerta. Dig, Lazarus, Dig!!! ilmestyi tänään kokonaisuudessaan yhtyeen Myspace-sivuille ja on sieltä ennakkokuunneltavissa viikon ajan.
                                                                 
  Hallelujah!!!

2296152787_1022f8b8af_m.jpg2296152827_750d5086c7_m.jpg

Soundin Mikko Meriläinen oli arvostelussaan jo valmis asettamaan Dig Lazarus, Dig!!:n harteille Bad Seedsien heikoimman levyn viittaa ja hieman pelonsekaisin tuntein lähdin itsekin levyä kuuntelemaan. Eihän tämä parhautta ole Nick Cave-asteikolla, mutta kaukana hutilevystäkin.
Lie Down Here (And Be My Girl) jäi soimaan jo ensikuuntelulta tapaninpäivänä ja iskee edelleen kovaa. Loistava Moon Land, Hold On To Yourself ja maaniseksi äityvä Night Of The Lotus Eaters jäivät myös välittömästi kutkuttamaan mieltä näiden kolmen ensimmäisen kuuntelukerran perusteella. Aika näyttää nouseeko levyltä yhtään klassikkoa soittolistalleni ja mihin Dig Lazarus Dig!!! asettuu kaikkien Pahojen Jyvien kastissa. On tämä ainakin jo Nocturaman päihittänyt kirkkaasti listan häntäpäästä.

Nick Cave and the Bad Seeds-asteikolla *** | Yleisellä arvosteluasteikolla ****


                                                                Kuvat: Nick Cave and the Bad Seeds Myspace-sivulta


Soimassa Nick Cave and the Bad Seeds - Jesus Of The Moon