2247647311_01d2e268cc.jpg

Tänä iltana klo. 23.00 starttaa Canal+ First-kanavalla ABC:n uutuussarja Pushing Daisies. Sarjaa on kuvailtu burtonmaiseksi (sopii minulle!) saduksi joka esittelee mielenkiintoisia ja värikkäitä hahmoja, outoja tilanteita, draamaa, komediaa ja nokkelaa sanailua. Olisikohan tästä minulle kauan kaipaamani uusi suosikkisarja sitten Gilmoren tyttöjen, joka tarjosi ensimmäisillä kausillaan jotain elämää suurempaa.

"Nedillä on lapsesta asti ollut kyky herättää kuolleita henkiin. Kuolleet eläimet ja ihmiset, lakastuneet kukat ja pilaantuneet hedelmät saavat uuden elämän hänen parantavissa käsissään. Mutta Nedin kyvyllä on myös nurja puoli; jos hän koskettaa henkiin herättämäänsä elävää olentoa toisen kerran, se vaipuu ikuiseen uneen - lopullisesti. Jos hän taas antaa kuolleista herättämänsä elää, kuolee joku muu tämän sijasta. Kyvyn aiheuttamat ongelmat ovat tehneet Nedistä syrjäänvetäytyvän miehen, jonka elämän keskipiste on koira Digby. Nedin piiraskahvilan The Pie Holen tarjoilija Olive valloittaisi mielellään Nedin sydämen, mutta ei saa tunteilleen vastakaikua.

Yksityisetsivä Emerson huomaa Nedin salaisen kyvyn ja suostuttelee hänet herättämään henkiin murhattuja ihmisiä, jotta nämä voisivat paljastaa murhaajansa nimen. Pian Ned törmää tilanteeseen, jossa hän saa mahdollisuuden herättää henkiin nuoruudenrakkautensa Charlotte "Chuck" Charlesin. Niin hän tekeekin, muttei kerta kaikkiaan voi antaa tytön kuolla jälleen. Chuck siis seuraa Nediä The Pie Holeen auttaakseen niin piirakoiden tekemisessä kuin murha-arvoitusten ratkaisemisessakin. Ned on onnellinen kohdattuaan jälleen suuren rakkautensa - jos hän vain vielä voisi koskettaa tätä."

2248442594_3523767218_m.jpg  2248442632_af9f1e12fe_m.jpg

                                       Kuvat: ABC/Pushing Daisies-sarjan kotisivut / Teksti: Canal +


Soimassa  David Bowie - Five Years