Razor-Sissi haastoi minut tunnustumaan 7 asiaa jota ette tiedä minusta.

Kun tämän palkinnon saa niin täytyy tehdä seuraavat 7 kohtaa:
Kiitä sitä jolta sait tunnustuksen
Kopioi kuva ja liitä blogiisi
Laita linkki keneltä sait tunnustuksen
Kerro seitsemän asiaa itsestäsi, mitä muut eivät vielä tiedä
Anna tunnustus seitsemälle
Linkitä nämä blogissasi
Kerro näille seitsemälle tunnustuksesta

1. Olin teini-iässä toivottoman ihastunut Kie von Hertzeniin.

2. Ylä-asteella äidinkielenopettajani pyysi minua kirjoittamaan lyhyempiä tarinoita. Kun muut taistelivat pakollisen 2 sivun kanssa, minä kirjoitin 20-30 sivun edestä viiltäviä ihmis-suhdekertomuksia joissa seikkailivat yksinäiset taksikuskit ja neiti Marplen kaltaiset murhamysteerien ratkojat. Tunsin myös pakottavaa tarvetta purkaa teiniangstejani runomitttaan ja raapustuksiani julkaistiin erinäisissä lehdissä. Tunsinkin oloni vähintään ammattikirjailijaksi, kun WSOY maksoi jonkun runoni julkaisusta 100 markkaa.

3. En ole koskaan maistanut/polttanut tupakkaa.

4. Rakastan ja tarvitsen paljon yksinoloa. Olen huono pitämään yhteyttä lähipiiriini vaikka he olisivatkin usein ajatuksissani.

5. Minulla on erinomainen näkömuisti.

6. Lapsuudessani en nähnyt koskaan joulupukin käyvän meillä. Hyväkäs ukko oli tuonut lahjat aina sinä aikana, kun minä olin viemässä roskapussia ulos.

7. Kuuntelen itseltäni ja mieheltäni salaa toisinaan 30 Seconds to Marsin ja Savage Gardenin tapaisia vähemmän rock-kredibeliteettiä omaavia yhtyeitä ja poistan ne Spotifyn "muistista" saman tien. Viimeksi jäin kiinni Lauri Tähkän uuden singlen kuuntelusta ja kyllä, se on jo aika anteeksiantamatonta..

Haaste on tainnut jo kiertää kaikissa seuraamissani blogeissa.