Hajotin sitten digikamerani. Olin juuri kuvaamassa yksiä farkkuja huuto.netiä varten ja klops, onnnistuin pudottamaan kameran lattialle. Meikäläisen tuurilla ei tietysti selviydytykään pelkällä säikähdyksellä, vaan kamera on lytyssä. Aion kiikuttaa sen ensi viikolla johonkin kameraliikkeeseen, mutta epäilen että ei tuota kannata korjauttaa. Kulut nousisivat varmaan isommiksi mitä uudella samanlaisella kameralla on hintaa. Kerrassaan loistavaa...

Onneksi ehdin kuvaamaan uudet kenkäni! Kyllä, taas yksi pari uusia kenkiä. Laskin juuri, että nämä ovat järjestyksessään jo neljännet kenkähankintani tänä vuonna ja se on paljon ihmiseltä joka on aikaisemmin vetänyt perässään samoja kenkiä vuodesta toiseen kunnes ne ovat hajonneet ja on ollut pakko ostaa uudet. Yhdet talvikengät, yhdet kevät-kesä-syksykengät ja mahdollisesti tennarit. Siinä aikaisempi kenkäkokoelmani.
Nyt onkin sitten viimeisen vuoden aikana iskenyt pieni kenkäfriikkipöpö ja tuntuu, että koko ajan löytyisi uusia ja uusia kenkiä jotka olisi aivan pakko saada!


2291055929_ee088a1af3.jpg


2291845684_6813cfd5fe_o.jpg

Nämä Vagabondin Vanity-nahkasaapikkaat löytyivät Andiamon poistohyllystä -70% alennuksella. Yksi pari jäljellä ja kokoa 36! Pakkohan niitä oli kokeilla ja jaloissa ne näyttivät niin paljon paremmilta mitä hyllyllä nököttäessään. Mukana ollut avomieskin jopa kannusti ostamaan nämä ja sanoi, että minua tulisi kaduttamaan jos jätän kengät kauppaan ja huomenna kun tulen toisiin aatoksiin, niin on varmasti liian myöhäistä. Aikani pähkäiltyäni, totesin että olisi järjetöntä jättää ostamatta näitä kaunottaria ja mukaanhan ne lähtivät. -Olkoot vaikka syntymäpäivälahja itselleni. :D Väritykseltään nuo saapikkaat ovat jännät, avomiehen mielestä ne ovat pelkästään harmaat mutta minusta niissä on jotain ruskean sävyäkin mukana. Olisi mielenkiintoista tietää, mikä noiden "virallinen" väritys on nimeltään, mutta kenkien lippulappusessa ei lukenut ja netistä en löytänyt kuin samaiset kengät mustan värisinä. Kenkien todellista väriä oli hankala vangita kuviin, mutta ne ovat jotain noiden kahden kuvan välimaastosta.

Tosiaan, sitä on vanhennuttu vuodella tämän viikon aikana. Avomies väitti, että minulle on vaikea keksiä lahjoja mutta höpinöistään huolimatta oli onnistunut ostamaan minulle maailman parhaimmat lahjat mitä voin kuvitella. Eelsin viime vuoden lopussa ilmestynyt Useless Trinkets-tuplalevypaketti. 50 biisiä harvinaisuuksia, livevetoja, b-raitoja ja häröilyversioita tutuista kappaleista. Eli jokaisen Eels-fanin pakko-ostos!


2313868583_c277b78f5c.jpg


Toisesta paketista paljastui täydennystä Gilmoren Tytöt-kokoelmaani viidennen tuotantokauden muodossa. Gilmoren Tytöistä onkin muodostunut jo jonkinlainen lahjatraditio, sillä olen saanut häneltä aikaisemmatkin kaudet syntymäpäivinäni.


2313868657_c7d670cea2.jpg

Nyt tuhoamaan avomiehen synttärikakuksi leipoman mutakakun rippeet joka oli saksanpähkinäkermajäätelön kanssa jotain niin herkullista, että en ole aikoihin maistanut. Onneksi tuollaista herkkua ei ole tarjolla joka päivä, tai paino olisi kohta kolminumeroinen. Nimim. Miksi mun housut ovat kiristäneet tällä viikolla!?

Nautitaan elosta (hajonneista digikameroista huolimatta...), hyvää viikonloppua!


                                                                           Kuvalainaukset: MySpace / Tv.com


Soimassa
Goldfrapp - A&E