Tänä aamuna herättyäni minua odotti tietokoneen näppäimistön päällä pieni vihreä paketti. Osaavat ne miehet välillä yllättää, paketista kuoriutui pitkään havittelemani Antony and the Johnsonsin esikoislevy! Tuollaiset pienet, ajatuksella annetut ystävänpäivälahjat ovat mielestäni parhaimpia. (Ne Balenciagan laukut, timanttikorut ja Diorin ballerinat ehtii kyllä antaa muina päivinä.)

2264339089_18a474904d_m.jpg   2265131122_e054643288_m.jpg

Levyn päällä olevat epämääräisen näköiset ovat suosikkihedelmäkarkkejani, Haribon viinikumi-vaahtokarkkeja joiden muoto ja aiheet vaihtelevat sesongin mukaan. Mies yllätti minut tänään vielä toistamiseen, kun töistä tullessaan toi rasiallisen noita. Tällä kertaa karkkien aiheena on pääsiäinen ja kyllähän tuossa selvästi pari pupua on, mutta mikä ihme tuo pyöreä vihreä on olevinaan?!
Itse päätin yllättää myös kuinka ollakaan "soivalla paketilla" ja sydämellisillä kaloripommeilla, mutta sen kummemmin emme ole viettäneet ystävänpäivää romanttisella illallisella tai takkatulen ääressä punaviinistä humaltuneena. Anttilan alelaarissa olisi kyllä ollut takkatuli-dvd 50 sentillä ja mietin sitä jopa sadasosasekunnin Patti Smith-levyn kaveriksi, mutta tiedä sitten olisiko tässä tapauksessa minun ja mieheni huumorintajut kohdanneet hauskasta ystävänpäivälahjaideastani. (Ehkäpä sen viinipullollisen jälkeen?)


2265173820_c935e793c4.jpg


                                                                                      
Kuva: www.800florals.com


Soimassa Antony and the Johnsons - Deeper Than Love