1587418.jpg


Tämän päivän meikissä käytin Lumenen Beauty Base Highlitter-paletin Peachy Glow-sävyä luomivärien pohjustajana ja tuomasssa lisähohtoa. Luomiväreinä Yves Saint Laurentin parin vuoden takaisen  Signes D'Orient Collector Powder-paletin ruskeaa ja persikanhohtoista vaaleaa beigeä + luomien sisänurkassa MACin Lily White ( kuvan pienin purkki).  Rajauksissa Goshin Metallic Brass. Poskipunana MACin Mineralize Skinfinish, Light Flush. Huulikiilto Lancomen Juicy Tubes Swirl, Orange Fizz.

Kuvan oikeassa alalaidassa on myös Meow Cosmeticsin mineraalimeikkipohja jota käytän nykyään meikkivoiteen asemasta. Kuvasta uupuvat pari postausta sitten esittelemäni Clarinsin hohdepuuteri, Meow Cosmeticsin meikkipohjanpohjustaja ja Diorin Black Out Mascara joita käytin myös tämän päiväisessä meikissäni.

2520587773_9859b69ce3_o.jpg  2520587711_7d248d47f1_o.jpg

Onneksi ostin tuon Yves Saint Laurentin paletin murto-osalla 60 euron normaalihinnasta, sillä samansävyisiä luomivärejä löytyy huomattavasti laadukkaampina 10 kertaa edullisemminkin. Kaikkia sävyjä voi käyttää niin kasvoilla kuin luomilla ja itse olenkin käytellyt tuota vaaleanpunaista sävyä lähinnä poskilla ja seuraavaksi ajattelin kokeilla keskimmäistäkin sävyä kevyenä hohdetuotteena. Pysyvyyteen olen myös pettynyt, sillä yleensä minulla pysyy luomivärit suht hyvinä aamusta iltaan, mutta YSL:n sävyt ovat menneet jo muutaman tunnin jälkeen hieman "nuhruisiksi".

MACin Lily White pigmenttiin olen sen sijaan aivan rakastunut. Täydellinen tuote sisänurkkien luomivärinä tuomaan kirkkautta, ihanaa hohtoa, pysyvyys on erinomainen ja tuo käy lähes sävyn kuin sävyn kaverina. Love it, tätä täytyy saada lisää!


Soimassa Tricky feat. PJ Harvey - Broken Homes