2301327971_bc9d7dfafa.jpg

Ihan Pieni Putiikki on lukeutunut perustamisestaan asti suomalaisiin suosikkinettisisustuskauppoihini. Tälläinen pussukka/kukkarofriikki (tästä asiasta mahdollisesti joskus lisää...) ihastui heti Main itsensä ompelemiin ihaniin kukkaroihin ja omistankin niitä jo kaksinkappalein. Ei pelkästään tuotteet vaan myös palvelu on osa onnistunutta ostokokemusta ja tässä suhteessa ei voi kuin osoittaa kiitosta Joensuun suuntaan. Sähköposteihin vastataan ystävällisellä ja auttavaisella otteella ja paketteja on moninverroin ihanampi avata, kun tuotteet on paketoitu kauniisti ja saateviestinä onkin jotain muuta kuin hengetön tulostelapppunen. Tuntuu kuin olisi vieraillut jossain sympaattisessa pienessä liikkeessä ostoksille, vaikka oikeasti onkin vain shoppaillut kotoa käsin.

2301088112_01cc9c027d.jpg


Nyt Helmi-Maaliskuun aikana Ihan Pieneen Putiikkin on tullut ja tulossa kaikkea uutta ja iskin silmäni heti aivan ihanaan nelijalkaiseen joka löytyi Lapset-kategorian (köh, köh...) alta.


2300295901_1e489ddcf7.jpg


Kolmatta koiraa meille ei kuitenkaan taida tulla, sillä bullterrierin(?) hinta on aika suolainen. Tuollainen saattaisi kyllä olla suht helppoa itsekin tehdä jollei omaisi kahta vasenta kättä, mitä tulee kaikkeen ompelemiseen, virkkaamiseen ja siksakkien huristelemisiin. Tästä iso kiitos kuuluu yläasteen kannustavalle käsityönopettajallamme, joka piti yksityistunteja luokan suosituimmille ja taitavimmille lipojille pöytänsä ympärille ja me tavalliset kuolevaiset saimme olla oman onnemme nojassa ja tuhersimme vuoden päivät yhtä ja samaa vauvanlapasta, toiset eivät edes sitäkään. Monista ihanista ompelu -ja varsinkin "tuunausblogeista" ihastuneena olen nyt päättänyt uhata traumojani ja opetella kutomaan edes aikuisten lapaset. Saisi vaan vielä hankituksi ne kutimet  ja langat..

                                                                             Kuvat: Ihan Pieni Putiikki


Soimassa
Iron & Wine – Pagan Angel And A Borrowed Car