Minulla on ollut ennen fiksaatio luomiväreihin ja huulikiiltoihin, mutta nyt viime kuukausina isoin kiinnostus kosmetiikkapuolella on keskittynyt erilaisiin hohdetuotteisiin ja poskipuniin joita en ole aikaisemmin käyttänyt ollenkaan. Nuorempana minulle oli pääasia, että iho on mahdollisimman matta ja sudin Maybellinen liian tummaa meikkipuuteriani suunnilleen joka välitunti nassuuni, koska iho ei saanut kiiltää yhtään! Isoimman ahaa-elämyksen koinkin kosmetiikan saralla pari vuotta sitten, kun löysin vihdoinkin tarpeeksi vaalean meikkivoidesävyn ja puuterin jotka eivät tee minusta vielä entistäkin kalpeampaa, ruskeaa tai possunpunaista. Meikkivoiteissa luottotuotteeni ovat Diorin meikkivoiteet sävyssä Ivory (100) joista ensimmäinen oli puoleen hintaan Sokoksen poistopöydästä bongaamani Ultra-Mat-versio. Kokeilin sitä ranteelleni ja sävy vaikutti sopivalta, mutta tuntui niin uskomattoman vaalealta kaikkien aikaisemmin käyttämieni meikkivoiteiden rinnalla että kysyin vielä myyjältäkin että mitä hän luulee, sopisikohan tämä minulle. Sinä vaiheessa kun hän totesi, että ei se sinulle ainakaan liian vaalea ole, uskaltauduin ostamaan tuon. :D Valikoimista poistuneen Ultra-Matin jälkeen olen käyttänyt Pure Light-meikkivoidetta joka on kevyin Diorin meikkivoiteista. Välillä tuntuu, että toivoisin kuitenkin hieman enemmän peittoakin ja haluaisin seuraavaksi kokeilla paljon kehuttua Forever-versiota.
Puutereissa nykyinen suosikkini on Yves Saint Laurentin Semi Loose Powder jonka rasia on kerrassaan nerokas. Systeemi toimii kuin pippurimylly ikään, puuteri on kivipuuterimuodossa mutta rasiaa pyörittämällä saat jauhettua tarvittavan määrän hienojakoista puuteria esiin. Siistiä ja helppokäyttöistä! Iso plussa mukana tulevasta puuterisudista joka on oikeasti käyttökelpoinen ja ihanan pehmeä kunhan muistat huoltaa sutia aika ajoin.


1377208.jpg


Kuvassa tyypillinen arkimeikkiarsenaalini (...huulikiilto on näköjään jäänyt uupumaan kuvasta). Luomivärit vaihtelevat fiiliksen mukaan...


 1377221.jpg

Hohdepuutereista ja poskipunista nykyään innostuneena, siitä asti kun Diorin kevään uutuudet rantautuivat Sokoksen kosmetiikkapuolelle, olen vähintään viikottain käynyt ihastelemassa ja kokeilemassa kämmenelle uusia Diorskin Poudre Shimmer-hohdepuutereita. Molemmat sävyt ovat ihania, kuultavia ja tuovat vain kevyen kevyttä sävyä kasvoille joka sopii hyvin tälläiselle poskipuna -ja hohdetuotenoviisille. Tässä kuussa Sokoksissa on vietetty Kutsu Kauneuteen-tapahtumia ja vapaa valintaisesta tuotteesta -20% alennusta-kupongin siivittämänä löysin itseni tänään taas Diorin ständiltä pähkäilemässä kumman sävyn ottaisin. Ei mennyt kuin pari minuuttia, kun Diorin edustaja pyyhälsi paikalle ja kysyi tarvitsenko apua. Todella mukavan oloinen nainen kertoili tuotteesta ja sanoi, että kokeillaanpas kumpaakin ja suositteli minulle sitten Amber Diamond-sävyä monikäyttöisyyden puolesta ja neuvoi kuinka tuotetta ja sen eri sävyjä voi käyttää eri tarkoituksiin. Oli todella posiitivinen kokemus Sokoksen omien hapannaamojen rinnalla, kun sai pitkästä aikaa ystävällistä ja asiantuntevaa palvelua. Lämmin kiitos!

1377103.jpg1377101.jpg

Dior Diorskin Poudre Shimmer Pressed Powder, vasemmalla Amber Diamond ja oikealla Rose Diamond


                                                                                                     Kuvalainat: nordstrom


Soimassa The Birthday Party - Blast Off!