Postilla oli eilen tuomisinaan minulle mieluinen yllätys, palkintovoitto Herbinalta.

1187647.jpg

Shampoolla ja hoitoaineilla minulla ei ole käyttöä (yritin jo tarjota niitä avopuolisolleni, mutta hän ei tainnut kokea tuotteiden makeaa mansikkaista tuoksua oikein itselleen sopivaksi, pöh..!?), mutta kasvovoiteet, kosteuttava naamio ja kuorintavoide tulevat varmasti käyttööni.


Viimeisimmän Big Brother-suomiversion katsojille Ripsit tulivat liiankin tutuiksi (asukkaat saivat noita aina bileissä pussikaupalla) ja täytyy myöntää että ko. ohjelman "innoittamana" minäkin näitä ensimmäisen kerran ostin. (Damn you product placement!!) Ripsejä ei ole oikein löytynyt täältä tuppukylästä kuin Citymarketista ja koska Citymarket ei ole kivenheiton päässä kotoa tai työmatkani varrella, on noiden suolaisten ruistikkujen syöminen jäänyt harmittavasti pariin pieneen pussilliseen. Tänään tuskallisen pitkältä tuntuneen työviikon jälkeen suunnistin läheiseen k-kauppaan hemmotellakseni meitä hieman syötävällä ja mitä sinne olikaan tullut....

1187651.jpg

Viimeisimmässä Me Naiset-lehden numerossa oli muutaman aukeaman kokoinen artikkeli 3 viikon puhdistuskuurista jonka aikana voi pudottaa vähintään 3 kiloa, jopa 6 kiloa elopainostaan. Aluksi hihkuin intoa, että no niin tätä kokeillaan, tällä tiputetaan ne 5-6 kiloa mitkä olen päättänyt nyt alkuvuoden aikana karistaa. Hokkus pokkus ja tämä tyttö on 6 kiloa hoikempi! Luettuani artikkelia pidemmälle ja päästyäni 3 viikon ruokalistaan (joka koostuu lähinnä kasviksista ja hedelmistä) ja ruoka-aineisiin joista täytyy pidättäytyä (mm. kahvi, tee, kevytjuomat, leipä, maitotuotteet..apua, mitä jää jäljelle!?) totesin, että mikäs kiire minulla on ja maastouduin sohvannurkkaan Ripsien ja tiramisu-jäätelökipponi kanssa katsomaan Extrasia.


1187827.jpg

Niin Paavokin tekisi...


Soimassa The Cure - Lullaby