Helmikuun Hitit
  • Master Of Television-lautapeli. Loistolöytö kymmenellä eurolla Anttilan alerääppijäisistä, jonka parissa olemme viettäneet jo pari iltaa. Selvittyäsi kunnialla 7 kategoriasta, viimeinen ja ratkaiseva on sitaattikysymys joista suurin osa on sitä luokkaa että niissä ei ole liioin apua naisen vaistosta tai päättelykyvystä.  Vai osaatko heittää heti oikean vastauksen seuraavasta sitaatista, kuka sanoi  ja missä sarjassa: "Don't forgive and never forget; Do unto others before they do unto you; and third and most importantly, keep your eye on your friends, because your enemies will take care of themselves". Ja Googleahan ei sitten saa käyttää! ;D Tuurilla saattaa osua eteen "We were on a break!" tai "D'ouh!" tapaisia ainakin allekirjoittaneelle tutumpia klassikkolausahduksia.
  • Läkerolin uudet marjapastillit. Vadelma ja puolukka ovat parhautta, lakka (hilla, vai suomuurain?) ei sen sijaan oikein istunut meikäläisen makunystyröihin. Miinusta pienen, 30 grammaisen pussin hinnasta joka huitelee reippaasti yli eurossa.
2283176265_5411d035b5_m.jpg  2283176291_f563c2279c_m.jpg
  • Nick Cave and the Bad Seedsien Dig Lazarus Dig!!!-albumin odottaminen. Laskettu aikahan on 3.päivä maaliskuuta!
  • Javier Bardem (Täytyykö tätä jotenkin perustella...?)
  • Tiia Vanhatapion tulevan malliston jumalaisen ihana musta upeus jota kai myös takiksi kutsutaan. En ole vielä päättänyt lopullista strategiaani kuinka hankkia kyseinen ihanuus itselleni. Irtaimiston myyminen, lottoamisen aloittaminen vihdoinkin, loppuvuoden shoppailulakko vai mikä avuksi?
2285719167_40a71d30cc_m.jpg  2258077556_fa625e1c30_m.jpg

Helmikuun Hudit
  • Suomen Euroviisukarsinnat. Pitäisihän se tietää, mutta yhtä naivina kuin jaksan odottaa paikallisen leffateatterin tason nousua, odotin jotain valonpilkahdusta tämän vuoden euroviisuehdokkailtamme. Todellisuudessa minua ei hetkauta Euroviisut sitten yhtään, mutta Cristal Snow:n Sacred-biisin innoittamana erehdyin eilen television ääreen väärään aikaan. Puuh... ( Vuokka Hovatta oli muuten todella symppiksen oloinen!)
  • Poskiontelotulehdus. Kuinka monta antibioottikuuria, nessupakettia, nenäsumutetta, menetettyä hermosolua ja kummastelevaa lääkäriä vaaditaan yhden räkätaudin nitistämiseen?
  • Paikallinen elokuvateatteri. Tämän vuoden Oscar-ehdokkaista innostuneena ajattelin piiiitkästä aikaa tukea kyseistä kulttuurimuotoa, mutta paikallinen elokuvateatterimme ei halua tukea minua. Kaikki mahdolliset suomileffat olisi kyllä tarjolla ja uusi Rambo, ihuquu!
  • Scarlett Johansson sings Tom Waits. Lytätään tyttöparka jo ennen kuin levyltä on kuultu pihaustakaan. No pelkästä periaatteesta ja pelosta, että levy ei välttämättä olekaan niin huono. Ainakin herra Waits on antanut siunauksensa tuotokselle jolla vierailee itsensä David Bowie!
2286594100_94773c87a2_m.jpg  2285806811_ecdee59b24_m.jpg

Soimassa Björk - Unison