Tein Elloksen Catalog-puolelta loistolöydön, Hush Puppiesin valkoiset nahka-avokkaat, kokoa 36 jäljellä ja alennuskoodin (muistaakseni 30%) jälkeen hintaa jäi kenkäparille 27,90 euroa (norm. hinta n. 80 euron kieppeillä). Tänään sain hakea paketin kotiin ja kengät ovat luonnossa hieman luonnonvalkoisemman väriset mitä kuvissa. Omistan entuudestaan yhdet Hush Puppiesin kengät ja ne ovat vieneet sydämeni tälle merkille niin laatunsa, istuvuutensa kuin pienten yksityiskohtien puolesta jotka saavat kengät näyttämään kauniimmilta tai/ja tuntumaan paremmilta jaloissa. (..tulikohan kehuttua tarpeeksi...?) Kuinkakohan kauan nuo valkoiset ihanuudet vaan pysyvät hyvinä ja valkoisina. Minulla ei ole aikaisempaa kokemusta valkoisista nahkakengistä kuin Adidaksen Superstar-tennareiden muodossa. Täytyykin ostaa jotain väritöntä suoja/hoitoainetta noihin ja pariin muuhun kenkäpariin jotka odottavat kevättä.

2261239982_5c22eb700f_m.jpg  2261239920_4bab21d0e6_m.jpg

Samalla postireissulla raahasin myös H&M:n Outletin loppualesta (tarjoushinnoista vielä -50% pois) tilaamani tuotteet. En viitsinyt ruveta kuvaamaan niitä, tässä valossa ja mustia vaatteita - liian haastava yhtälö meikäläisen tämän päivän hermoille. Mutta olen erittäin tyytyväinen mitä paketista kuoriutui. Mm. harmaa tweedkuosinen villasekoiteliivi 5 €, korkeahkovyötäröinen musta villasekoitehame jossa edessä isot kangasnapit 7,50 € ja musta puuvillaneuletakki n. 6,50 euroa. Kaikki mitkä eivät miellyttäneet täysillä kokonsa tai laatunsa puolesta rankkasin surutta takaisin palautettavaksi, sillä olen päättänyt että turhien riepujen hamstraaminen saa riittää.

Tähän loppuun täytyy laittaa vielä jotain aivan yli-yli-ihanaa, mitä bongasin Sartorialistin uusista kuvista.

2260781500_3d0938af82.jpg

Minun ostoslistalleni taisi juuri mennä yksi kappale kukkamekkoja. Mistäköhän vaan löytäisi jotain tuon kaltaista ja väristä...?


Soimassa Placebo -
Bigmouth Strikes Again