Tämän talven uudet hankinnat alkavat olemaan hyvällä mallilla. Kuitenkin kengät ovat olleet kysymysmerkkinä pisimpään ja olen jonkun aikaa pähkäillyt tohtori Martensien kanssa, mutta niiden pohjat muuttuvat kuulemma pakkasilla todella liukkaiksi ja muutenkin ne tuntuvat olevan tällä hetkellä ne jokaisen katumuotisivuston kuvaamaksi eksyvän tukholmalaistytön -ja pojan the kengät. Toinen kandidaattipari oli pitkään Vagabondin soljelliset Ramonat, mutta niissä on loppupeleissä ehkä kuitenkin liikaa solkia ja "rouhetta" ;D tyyyliini ja Paras Aika Vuodesta-blogin kommenttilaatikosta luin, että mokomat ihanuudet kilisevät käytössä huomattavan paljon?

Lopulta päädyin tilaamaan Ellokselta nämä mustat saapikkaat, niissä on hieman särmää, mutta myös jotakin naisellisempaa fiilistä kuin Martenseissa ja jos vain osoittautuvat hyväksi hankinnaksi, niin näitä tulee varmasti käytettyä myös ilmojen lämmettyä tunikamekkojeni kanssa.


Toiset kengät ovatkin sitten astetta värikkäämmät...


Bronxin Reno-bikerit fuksianvärisinä ja nupukkinahassa. Ei ihan jokaloskakelin kengät materiaalinsa takia, mutta piristänevät muuten mustaa ja harmaata vaatetustani aina silloin tällöin ja pohja noissa näyttää erittäin pitävältä. Näen yhdistäväni nuo jo muuten mustaan asukokonaisuuteen, harmaan laukkuni ja pitkien harmaa-raidallisten villasukkien kaverina. Pukeutuminen ei saa aina olla niin "vakavaa", lue; itselleni tavanomaista tyyliä.