Ylhäältä lököttävät housut ovat varmaan jo niin last season, mutta itse aloin katsomaan niitä suopeammin silmin vasta alkukeväästä ja Tunnetilan Ninan löydettyä Lindexiltä ihanat pökät, olin minäkin vihdoin valaistunut, nehän näyttää hyvilltä meillä pätkilläkin (anteeksi Nina ;D). Tämän pitäjän Lindexeistä ei vaan tuntunut housuja löytyvän, vaikka toiveikkaana olen tehnyt pistokäyntejä, mutta ei ne samat alerätit ja kukkakuosit pitävät pintansa.

No tällä viikollahan Lindex avasi nettikaupan myös Suomeen ja voi riemua, siellähän ne pökät olivat! Kuitenkin koen etäkaupat hieman hankalina, omalla kohdallani kun housuissa on aina isompi riski, että ne täytyisi palauttaa ja niin jäin vielä arpomaan yön yli ja kuinkas sitten kävikään..kyllä oma kokoni oli loppunut.

Tänään sitten seikkailin Elloksen sivuilla ja silmiini osui outletin puolelta Espritin mustat pökät.

19,95 euron hinta ja Elloksen nopea palvelu, siinä vaiheessa en enää aikaillut vaan klikkasin housut ostoskoriin. Myönnettäköön, että samalla tuli tilattua myös pari Somewheren neuletta ja beigen värinen parka jo syksyä silmällä pitäen.

 

Jos joku miettti, että eikös tuo ole samainen parka jonka tilasin jo aiemmin keväällä harmaana, niin kyllä. Tämä ei ole ensimmäinen kerta kun ostan jotain vaatekappaletta kaksin kappalein eri väreissä, mutta jos löytää jotain mieleistä niin miksipä ei. Olen tykästynyt Somewheren vaatteisiin muutenkin, simppeleitä käyttövaatteita sillä pienellä twistillä ja 100% luonnonmateriaaleja.

Harmi, että Somewheren omasta nettikaupasta ei taideta toimittaa kuin Ranskaan.